Over Schepens:

Werkwijze

1. Efficiente voorbereiding.

Een goede voorbereiding vermijdt problemen achteraf. MW maakt ruimschoots de tijd voor gesprekken met opdrachtgever, bouwheer of architect. Concrete eisen en verlangens worden zo duidelijk mogelijk geformuleerd. In wederzijds overleg krijgen voorlopige schetsen een definitieve vorm en monden uit in nauwkeurige plannen, detailtekeningen, en meetstaten. Wanneer iedereen het eens is verloopt de productie nog zo snel.

2. Atelier.

Ons atelier is voorzien van moderne c.n.c gestuurde machines en een uitgebreide houtvoorraad, zodat we snel en efficiƫnt kunnen werken. Naast ons machinepark dragen ook de ervaren medewerkers in grote mate bij tot het eindresultaat. Technologie en ervaringen vormen bij ons een hecht team.

3. Plaatsing.

Met de productie in ons atelier is het werk natuurlijk nog niet af. Plaatsing en nazorg zijn de laatste schakels in het proces. Ons plaatsingsteam munt uit in oog voor detail, snelle werkmethode en netheid op de werf. Desgewenst werken we samen met onze complementaire vaklui voor sanitair, elektriciteit en schilderwerken.

4. Dienst naverkoop.

U kan heerlijk genieten van uw keuken of uw nieuw interieur! Mocht er nadien toch een probleem opduiken of u hebt vragen, dan kunt u rekenen op een uitstekende dienst na verkoop, uitgevoerd door onze eigen mensen.